PRAĆENJE POSJEĆENOSTI STRANICE

Ova stranica koristi Google Analytics, Facebook Pixel i Google Webmaster Tools za praćenje interakcije korisnika. Ti se podatci koriste za pregled statistike posjećenosti stranice da bismo bolje razumjeli kako je korisnik pronašao i na koji način koristi web stranicu. Iako Google Analytics, Facebook pixel i Google Webmaster tools bilježi podatke poput geografske lokacije, uređaja, internet preglednika i operacijskog sustava, ništa od navedenog osobno ne upućuje na vaš identitet. Google Analytics, Facebook Pixel i Google Webmaster Tools također bilježe i IP adresu vašeg računala. Smatramo Google i Facebook procesorima podataka treće strane. Google Analytics, Facebook Pixel i Google Webmaster Tools koriste kolačiće, detalje o tome možete pronaći na stranici Google developer guides (https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage) i Facebook developers (https://developers.facebook.com/docs/facebook-pixel/). Onesposobljavanje kolačića u vašem internet-pregledniku onemogućuje Google Analyticsu i Google Webmaster Toolsu praćenje vašeg posjeta na stranici.

KONTAKT FORME I E-MAIL LINKOVI

Ako nas kontaktirate putem obrasca za kontakt na stranici “Kontaktirajte nas” ili putem e-pošte, podatke možemo pohraniti u našu bazu podataka u cilju praćenja vašeg angažmana s nama kao (potencijalnim) klijentom ili partnerom.

BILTEN (ENGL. NEWSLETTER)

Davanjem suglasnosti za prikupljanje, obradu i pohranu osobnih podataka u svrhu slanja informativnih ponuda o novim proizvodima i sadržajima na stranici dajete nam suglasnost da vas informiramo o uslugama i novostima iz digitalnog marketinga (savjeti, edukacije, novosti) koje možete kupiti ili na kojima možete sudjelovati te o novim sadržajima na blogu. O novim ćemo vas proizvodima i aktivnostima na stranici obavještavati povremeno, a obavijesti ćemo slati kao e-poštu ili kao newsletter na e-adresu koju ste naveli u obrascima.

FACEBOOK PIXEL

Koristimo Facebook Pixel pružatelja usluge Facebook, Inc. (1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, SAD – www.facebook.com – „Facebook“) na našoj internetskoj stranici. Facebook Pixel pruža mogućnost praćenja ponašanja korisnika nakon što su preusmjereni na jednu od naših internetskih lokacija klikom na Facebook oglas. Ovaj je proces dizajniran za procjenu efektivnosti Facebook oglasa u statističke i tržišne istraživačke svrhe i može pomoći u optimizaciji budućih reklamnih poduhvata. Prikupljeni su podatci anonimni tako da ne možemo izvući zaključke o identitetu korisnika, a mi ne šaljemo nikakve osobne podatke Facebooku. Međutim, Facebook čuva i obrađuje podatke tako da je moguće povezivanje s odgovarajućim korisničkim profilom i Facebook može koristiti podatke u svoje reklamne svrhe u skladu sa Smjernicama za korištenje Facebook podataka (https://www.facebook.com/about/privacy/).

KAKO SPREMAMO VAŠE OSOBNE PODATKE

Kao što je prethodno detaljno navedeno, ako pošaljete upit putem kontakt-forme na ovoj mrežnoj stranici, neki će osobni podatci biti pohranjeni u bazi podataka ove stranice. Ovo je trenutačno jedina prigoda u kojoj će se osobni podatci pohraniti na ovoj mrežnoj stranici. Trenutačno se pohranjuju na način koji se može identificirati; ograničenje sustava za upravljanje sadržajem na kojem se gradi ova stranica (WordPress). U skoroj budućnosti nastojimo izmijeniti pohranu tih podataka na pseudonim način, što znači da će podatci zahtijevati dodatnu obradu pomoću zasebno pohranjenog “ključa” prije nego što se može upotrijebiti za prepoznavanje pojedinca. Pseudonimizacija je nedavni zahtjev GDPR-a na kojem mnogi razvojni programeri web-aplikacija trenutno rade kako bi se u potpunosti implementirao. Pseudonimizaciju smatramo visokim prioritetom i implementirat ćemo je na ovoj mrežnoj stranici čim budemo u mogućnosti.

O SERVERU 

Ova je mrežna stranica na poslužitelju MyDataKnox koji se nalazi u Zagrebu. Sav je promet (prijenos datoteka) između ove stranice i vašeg preglednika šifriran i isporučen preko HTTPS-a.

PROCESOR PODATAKA TREĆE STRANE

Koristimo brojne treće strane za obradu osobnih podataka u naše ime. Ove su treće strane pažljivo odabrane i sve su u skladu s propisima. Sve ove treće strane nalaze se u SAD-u i usklađene su s EU-U.S Privacy Shield.

Google (Pravila o privatnosti)

KRŠENJE PODATAKA

Obavijestit ćemo o nezakonitom kršenju podataka baze podataka ove internetske baze ili baze podataka bilo kojeg od naših procesora za obradu podataka treće strane bilo kojoj i svim relevantnim osobama i tijelima u roku od 72 sata od prekršaja ako je očito da su osobni podatci pohranjeni na identificirajući način ukradeni.

VODITELJ OBRADE OSOBNIH PODATAKA

Voditelj je obrade osobnih podataka ove web stranice Quadrata-trgovina.hr, a voditelj je obrade Zoran Perković.

Naš registrirani i operativni ured:

Ulica Marsovog polja 10 – Via campo Marzio 10

52100 Pula

Hrvatska

PROMJENE U NAŠOJ ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Ova pravila o privatnosti mogu se s vremena na vrijeme mijenjati u skladu sa zakonodavstvom ili razvojem industrije. Nećemo eksplicitno obavijestiti naše klijente ili korisnike mrežnih stranica o tim promjenama. Umjesto toga, preporučujemo da povremeno provjeravate ovu stranicu za sve izmjene pravila.