PERSPEKTIVNE INFORMACIJE

Često postavljena pitanja

UPUTE

Često postavljena pitanja

!
"
Koja je adresa i radno vrijeme Quadrata trgovine?

Naša poslovnica nalazi se u Puli na adresi Ul. Marsovog polja 10. Otvoreni smo prema radnom vremenu od ponedjeljka do petka 09:00 – 17:00 sati te subotom 09:00 – 12:00 sati.

!
"
Kakva je Vaša ponuda sobnih vrata?

Širok izbor sobnih vrata nudimo u raznim materijalima, završnim obradama i načinima otvaranja čime zadovoljavamo pojedinačne ukuse i potrebe klijenata. Naša ponuda osobito je posebna jer sadrži modele krojene po mjeri i lagerska vrata koja su u kratkom roku spremna za montažu.

!
"
KOJE RJEŠENJE NUDITE KADA KLASIČAN ZAOKRETNI NAČIN OTVARANJA VRATA NIJE OPCIJA?

Svi modeli mogu doći u kliznoj varijanti stoga u prvom redu predlažemo klizna vrata s načinom ugradnje izvan zida (vodilica) ili u zid (kaseta). U slučaju da klizni način otvaranja ne odgovara nudimo i različite oblike preklopnog (libro) ili rotirajućeg načina otvaranja vrata.

!
"
Koji tip protuprovalnih vrata najčešće nudite?

U našoj ponudi nalaze se ulazna protuprovalna vrata koja zadovoljavaju projektno opisane zahtjeve vezane uz protuprovalnu i protupožarnu ulogu te zvučnu i toplinsku izolaciju. Najčešće se naši klijenti odlučuju za protuprovalne proizvode pristupačnog financijskog iznosa koje imamo u lagerskoj isporuci.

!
"
Koje vrste podova nudite?

U našoj ponudi podnih obloga nalaze se laminat, vinil i parketni podovi u različitim nijansama, dekorima, sastavima i obradama. Raznolikošću izbora osiguravamo zadovoljenje najindividualnijih želja, potreba i mogućnosti svih klijenata.

!
"
Pruža li Quadrata trgovina usluge montaže?

Tako je, uslugu ugradnje nudimo za sve proizvode iz naše ponude. Uz naš tim stručnjaka osigurana je kvalitetna, precizna i sigurna montaža vrata i podova u prostorije Vašeg doma.

!
"
Koje su informacije potrebne za kreiranje precizne ponude?

Za kreiranje ponude dobro je podijeliti što više informacija, a idealno je kada su nam poznati podaci o dimenzijama, boji i modelu. Za sobna vrata financijski iznos ponude ovisi o količini, modelu, boji, kvaki i dimenzijama građevinskih otvora s naglaskom na visinu, širinu i debljinu zida. Nudimo i razne usluge stoga je dobro kada se istakne potreba za njihovim korištenjem.

!
"
Nudite li besplatne savjete o odabiru proizvoda i procjeni financijskog iznosa za proizvode i montažu?

Da, naš stručni tim vrlo rado pruža savjete i preporuke o odabiru vrata i podova idealnih za Vaš dom, a procjenu financijskog iznosa ponude možete dobiti dolaskom u poslovnicu, kontaktiranjem na broj +385 52 383 717 ili e-poštu zoran.quadrata@gmail.com.