Our services

Prioritet nam je pružanje profesionalnih usluga konzultacijama, prodajom/distribucijom i montažom vrata i podova. Na taj način stvaramo  povjerenje dok nam istovremeno dopuštate da imamo značajnog udjela u kreiranju Vašeg sigurnog, funkcionalnog i estetski ugodnog doma.

Odabir i personalizirana rješenja:

Pažljivo slušamo sve Vaše želje, potrebe i mogućnosti kako bismo zajednički odabrali idealno personalizirano rješenje za prostorije Vašeg doma. Znamo da je svaki prostor jedinstven stoga poštujemo pojedini ukus i stav, a šaroliki izbor proizvoda u različitim materijalima, bojama, uzorcima i završnoj obradi pomaže nam u ostvarenju svih Vaših ciljeva. 

Prodaja i distribucija vrata:

Znamo da pri opremanju doma težite tome da proizvodi budu prvoklasni u estetici, pouzdanosti i dugotrajnosti, stoga kod nas nećete naići na artikl koji nije prezentan u omjeru cijene i kvalitete. Na popisu naših poslovnih partnera nalaze se isključivo profilirane tvrtke, a pri distribuciji posebnu pažnju posvećujemo činjenici da podržavamo samo provjerene i pouzdane proizvode.

Stručna montaža:

Naša iskusna ekipa montažera predana je pružanju besprijekorne usluge implementacije proizvoda. S velikom sigurnošću ističemo da naša jača strana leži u obraćanju pozornosti na detalje te uvažavanju svakog pojedinog elementa. Ponosni smo što imamo priliku biti dio ekipe koja Vaš dom transformira u svojevrsno remek-djelo.

Precizno mjerenje i savjetovanje:

Prije montaže želimo se sa sigurnošću uvjeriti u prostorne dimenzije stoga naš tim dolazi na Vašu lokaciju izvršiti detaljno mjerenje. Na ovaj način u mogućnosti smo Vam pružiti i besplatno konzultiranje sa stručnjakom, posebno u slučaju neuobičajenih prostornih dimenzija ili drugačijih rješenja.

Kontakt

Imate li pitanja ili želite saznati nešto više o našim proizvodima?

Kontaktirajte nas s pitanjima, zahtjevima za procjenu ili se jednostavno obratite kako bismo razgovarali o Vašim idejama. Vaš dom zaslužuje najbolje, upravo je to ono što vam nudimo. 

GDPR