UPUTE

Često postavljena pitanja

UPUTE

Često postavljena pitanja

!
"
Koja je adresa i radno vrijeme Quadrata trgovine?

Adresa naše prodavnice je Ul. Marsovog polja 10 u Puli, a radno vrijeme je od ponedeljka do petka od 9:00 do 17:00 sati, i subotom od 9:00 do 12:00 sati.

!
"
Koji tipovi sobnih vrata imate u ponudi?

Nudimo širok izbor sobnih vrata, imamo različite boje, veličine i dekore kako bismo zadovoljili različite potrebe kupaca. U ponudi imamo lagerska vrata koja su odmah spremna za montažu kao i vrata po mjeri

!
"
Da li Quadrata pruža usluge montaže?

Da, nudimo usluge montaže za sve proizvode koje prodajemo. Naš tim stručnjaka će vam pomoći da obezbjedite kvalitetnu i sigurnu montažu vrata i podova.

!
"
Kako mogu dobiti procjenu cijene za montažu i proizvode?

Za dobijanje procjene cijene za montažu i proizvode, možete nas kontaktirati telefonom na +385 52 383 717 ili putem e-pošte na zoran.quadrata@gmail.com. Naš tim će rado odgovoriti na vaša pitanja i pružiti vam procjenu.

!
"
Koje vrste podova nudite?

Nudimo široku paletu podova, uključujući laminat, vinil i parket podove. Imamo različite boje, dekore i materijale, kako bismo vam pomogli da pronađete pod koji odgovara vašem stilu i potrebama.

!
"
Da li nudite i protuprovalna vrata?

Da, nudimo i protuprovalna vrata koja su dizajnirana da obezbede sigurnost vašeg doma. Naša protuprovalna vrata su izrađena od visokokvalitetnih materijala i dolaze sa raznim sigurnosnim karakteristikama.

!
"
Koje vrste kliznih vrata imate u ponudi?

Naša ponuda kliznih vrata uključuje klasična klizna vrata i moderna staklena klizna vrata. Sva sobna vrata mogu biti i klizna vrata tako da nudimo veliki izbor boja i dizajeva.

!
"
Da li nudite besplatne savjete o odabiru proizvoda?

Da, naš stručni tim će vam rado pružiti besplatne savjete i preporuke o odabiru pravih vrata i podova za vaš dom. Samo nas kontaktirajte i reći ćemo vam kako da najbolje iskoristite naše proizvode.